Yaz Spor Okulu

Okulların kapanmasının hemen ardından başlayan yaz okulu çalışmalarımızda bir çok branş ve geziler yer alıyor. Yaz okulumuz anne ve babalara ,çocuklarının serbest zamanlarında hem dinlenip eğlenebilecekleri, hem de eğitim alabilecekleri bir ortam sunmaktadır.İçeriğinde Futbol,Basketbol,Voleybol,Masa Tenisi,Yüzme, Çocuk Atletizmi ve Eğitsel Oyunlar gibi sportif eğitimlerin yanında, Müzik, Resim, Satranç, Drama, Yaratıcı Sanat Etkinlikleri ve Modern Dans gibi sanatsal eğitimleri de bulunduran yaz okulumuz İngilizce eğitimiyle desteklenmektedir. Buz Pateni, Binicilik, Bowling, Xtrem Aventures ve Kıdzmondo ile de renklendirilmektedir. Yaz okulu çalışmalarımız kapanış töreni ile sonlandırılmaktadır.Toplam 4 hafta sürecek olan Kültür Koleji Yaz Okulu çalışmalarında öğrencilerimizin çok eğlenceli, keyifli ve kaliteli zaman geçireceklerini düşünüyoruz. Kültür Koleji öğrencilerini ve okulumuz dışından katılmak isteyen tüm öğrencileri Kültür Koleji Yaz Okulu’nun sunduğu bu renkli ve eğlenceli sürece katılmaya davet ediyoruz.

İletişim : 0212 559 04 88 – 1437

<< TÜM HABERLER