Haber Detay

60.YIL ATLETİZM ŞAMPİYONASI

Kültür Koleji ve Kültür2000 Koleji 60. kuruluş yıldönümü özelinde, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İstanbul Atletizm İl Temsilciliği’nin de desteğiyle Türkiye genelindeki sporcu öğrencilere yönelik “60.Yıl Atletizm Şampiyonası” düzenledi. Gençler şampiyonada dereceye girmek için kıyasıysa mücadele etti.

Türkiye genelinden ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde 168 farklı okuldan bin 96 sporcunun yarıştığı ve Türkiye Atletizm Federasyonu Ataköy Atletizm Salonu’nda düzenlenen “60.Yıl Atletizm Şampiyonası”nda madalyalar ve kupalar sahiplerini buldu. Çeşitli okullardan lisanslı öğrencilerin başvuru yapabildiği şampiyonada, 10-17 yaş arasındaki sporcular hem bireysel hem de takım halinde yarıştı. “Minikler”, “Küçükler”, “Yıldızlar” ve “Gençler” olmak üzere toplam dört kategoride yarışan sporcular; uzun atlama, fırlatma topu, gülle atma, yüksek atlama ve koşu branşlarında mücadele etti.

<< TÜM HABERLER