Projeler ve Etkinlikler

Kültür Koleji İlkokulu / Ortaokul Projeleri:

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ: Öğrencilerimizi sağlıklı beslenme ve hareketli  yaşama özendirerek, obezitenin önlenmesine destek olup sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.

CATS PROJESİ: CATS, öğrencilerin eğitim öğretim süreçlerine  tam ve etkin katılımını sağlamayı hedefleyen, bir "bilgisayar destekli eğitim sistemleri" uygulamasıdır.

CATS ÖĞRETMEN PORTALI: CATS Öğretmen Portalı öğretmenlerimizin okulla ilgili ihtiyaç duyacağı her türlü bilgi ve belgenin ortak erişimini sağlamayı amaçlar.

İSTANBUL PROJESİ: Dünyanın en özel noktasında bulunan, tarihi zenginlikleri ile sadece içinde yaşayanların değil, dışındakilerin de  hayranlıklarını dile getirdikleri kentimizdir İstanbul.Bu çerçevede

öğrencilerimize derslerimizde yaşadıkları bu eşsiz şehrin tarihi derinliğini anlatıp izlettiğimiz belgesellerle onları eski dönemlere  doğru yolculuğa çıkaracağız.

İstanbul’u anlatmada sözcüklerin yetersiz kalacağını bildiğimizden,güzelliklerini görmeden,tarihinin kokusunu almadan, taşına dokunmadan bu tarihi ruhu hissetmede eksiklikler olacağını düşündük ve okul olarak tarihi mekanlara gezilerimizin rotasını belirledik.Öğrencilerimizin İstanbul’un tarihi ve doğal güzelliklerini gezip geçmişi hakkında bilgi  sahibi olmalarını sağlamakla birlikte diğer yandan yaşadıkları İstanbul’un şu anki yapısıyla  geçmişi arasında  bağ kurmalarını hedefledik.”

KAPAK DEYİP GEÇMEYİN PROJESİ: Çöp diye gördüğünüz her türlü plastik kapağı toplayarak engelli sandalyesi alıp yeni sahipleriyle buluşturuyoruz.