Okul Müdüründen

Değerli Anne ve Babalar

Çok sevgili Öğrencilerim ve Saygıdeğer Öğretmenlerim

Sevgili Öğrencilerim,

Kültür ailesinin bir parçası olarak Ortaokulumuza katılmanızın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Bilin ki aramızda attığınız ve atacağınız her adım; ışığımız, umudumuz, geleceğimiz, yoldaşımız olacak. Birlikte büyüyecek, birlikte gelişecek, birlikte öğreneceğiz.

Kültür Ortaokulu öğrencileri olarak sizleri, Atatürk cumhuriyetinin ilke ve değerlerine sahip, düşünsel-duygusal-bedensel açıdan bir bütün olarak ele alıp en üst düzeyde geliştirmenin hedefi içerisindeyiz. Eğitim süreciniz boyunca sevgi ve saygı gören, özgüvenli, mutlu ve etik değerlere sahip, başarılı bireyler ve yurttaşlar olmanız temennisi ile bu yolda birlikte yürüyeceğiz.

Değerli Anne ve Babalar,

Çocuklarınız, Kültür’e ve onun öğretmenlerinin rehberliğine güvenerek teslim edilmiş birer değerdir. Eğitim öğretim yaşamları boyunca çağdaş gelişmeleri yakından izleyecek, akıl ve bilime dayalı bir eğitim hayatını ilke edineceklerine dair inancımız sonsuzdur. Ülkemizi emanet edeceğimiz çocuklarımızın daha iyi donanıma sahip olması için ben ve arkadaşlarım elimizden gelenin fazlasını yapacağız.

Saygıdeğer Öğretmen ve Yöneticilerim,

Öğrencilerimizi her zaman akademik, sosyal ve psikolojik süreçleriyle bir bütün olarak ele almak, okul kültürümüz içinde; ülkemizin eğitim sistemindeki değişiklikleri, yenilikleri takip etmek, okul iklimini sürekli olumlu tutmak ve öğrencilerimizi misyonumuz doğrultusunda dünya vatandaşı olarak yetiştirmek hedefi içerisinde olmalıyız.

Bu sebeple

Yeni ders yılının Kültür Koleji için başarılı, huzurlu ve mutlu geçmesi dileklerimle, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yavuz KARA

Okul Müdürü