Projeler ve Etkinlikler

KÜLTÜR’DE İSTANBUL PROJESİ

Kültür Anaokullarında Martın ilk haftasından başlayarak 5 hafta boyunca 5 ve 6  yaş gruplarımızda ‘’Kültür’de İstanbul’’ projesi ile çocuklarımıza yaşadığımız şehrin güzelliklerini, onlarla birlikte tanıyıp inceledik. Galata Kulesi, Kapalı Çarşı, Yıldız Porselen, Beyazıt Kulesi gibi bir çok tarihi mekana gezi düzenleyerek kentimizi yakından tanıdık.

ATAKÖY ANAOKULU’NDA PROJE SUNUMLARI

Kültür Ataköy Anaokulu’nda milli kaynaklarımızı ve bu milli kaynaklarımızı nasıl kullanmamız gerektiğinin bilincini oluşturmak amacıyla, çocuklarımız öğretmenleriyle birlikte seçmiş oldukları bir konuyu proje yaklaşımı ile ele alarak sınıf ortamında çeşitli etkinlik ve aktivitelerle işlediler.

Bu yıl proje konularımız; iplik, süt, su, geri dönüşüm ve nesli tükenen hayvanlardı. Proje sunumları ile çocuklar edindikleri bilgi ve becerileri, ailelerinin de bulunduğu ortamda sunarak, öğrendikleri bilgileri paylaştılar.

ÇEVRE EĞİTİM VE UYGULAMA PROJESİ

Çocuklarımızda çevre duyarlılığı bilincini geliştirmek amacıyla kağıt, pet şişe, pil gibi atıkları farklı kutularda toplayarak, geri dönüşüme katkı sağlamak için belediyeye teslim ediyoruz.

BESLENME DOSTU OKUL PROJESİ

Çocuklarımızı sağlıklı beslenme ve hareketli yaşama özendirerek, obezitenin önlenmesine destek olup sağlıklı yaşam konusunda bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.