Projeler ve Etkinlikler

1) KULAKTAN KALBE SOSYAL YARDIM VE FARKINDALIK PROJESİ: Kültür Lisesi ve Kültür Fen Lisesi’nin Sosyal Sorumluluk ve Farkındalık Projeleri kapsamında Beyoğlu İşitme Engelliler İlkokulu ile yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, 05 Mart 2014 tarihinde Okulumuzu ziyaret eden kardeşlerimizle, Resimler yaparak Kütüphanemizde zaman geçirerek güzel bir gün yaşadık.
2) KULAKTAN KALBE SOSYAL YARDIM VE FARKINDALIK PROJESİ; Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında kardeş okul olarak seçilen Halıcıoğlu İşitme Engelliler İlköğretim Okulunda öğrenim gören işitme engelli çocukları hedef alan etkinlikler içinde 23 Nisan Çocuk Bayramı’nda “Oyuncak Yardım Kampanyası” yapılacaktır. Öğrencilerimizin getirdikleri oyuncaklar ve bazı sınıflar da aralarında para toplayarak katkı yapmışlardır.
3) DARÜLACEZEYE YARDIM KAMPANYASI PROJESİ   ; Darülaceze’de yaşayan kimsesiz ve yardıma muhtaç yaşlı ve çocukların morallerini yükseltmek ihtiyaçlarını karşılamak  maksadıyla Okul Aile Birliği ile ortaklaşa yaşlılar ve kimsesiz çocuklar ziyaret edilmiş ve ihtiyaçları olan malzemeler temin edilmiştir.
4) HAYVAN BARINAĞI YARDIM KAMPANYASI ; Öğrencilerin sosyal yardım bilincini ve hayvan sevgisini geliştirmek maksadıyla hayvan barınağındaki kimsesiz hayvanların ihtiyacı olan yiyecek ve barınma malzemesi toplanmaktadır.
5) PLASTİK KAPAK TOPLAMA PROJESİ  ; Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk bilinçlerini geliştirmek amacıyla kendileri tarafından toplanan plastik kapaklar, yılsonunda omurilik felçlileri için ilgili derneğe teslim edilecektir.
6) KÜLTÜR KOLEJİ HATIRA ORMANI PROJESİ   ; Öğrencilerimiz Kültür Koleji mensubu olarak aidiyet duygularını geliştirmek maksadıyla hatıra ormanına fidan dikilmiştir.
7) ÇATALCA KARDEŞ OKUL PROJESİ   ; Kültür Koleji Mezunları Derneği ile birlikte Sosyal Sorumluluk projesi kapsamında öğrencilerin sosyal sorumluluk projelerinde görev almaları amacıyla Çatalca Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu’nda ihtiyaç sahibi çocuklara giyim ve kitap yardımı yapılmasını amaçlar