İngilizce Eğitimi

İstanbul Kültür Eğitim Kurumları felsefesi doğrultusunda Kültür Koleji Florya Anaokulu İngilizce derslerinde, öğrencilerimiz bir hayat boyu sürecek yabancı dil edinme becerilerinin temellerini atarlar. Ürün odaklı projeler, şarkılar, oyunlar ve hikâye anlatımlarıyla İngilizce serüveninin eğlenerek öğrenme temeliyle başlaması ve ilerlemesi planlanır. Dersler arası işbirliği ve ortak bir programla, İngilizce dersinde edinilen kavram ve becerilerin anlamlı öğrenmeye dönüşmesi hedeflenir. İngilizce sadece sınıf içinde kalmayan, öğrencilerimizin günlük yaşamının bir parçası haline gelen önemli bir olgudur. Anaokulu İngilizce derslerinde yapılan çalışmalar, öğrencilerimizi Kültür Koleji İlkokulu İngilizce programına sağlam bir temelle hazırlar.