Yaz Spor Okulu

Okulların kapanmasının hemen ardından başlayan yaz okulu çalışmalarımız, birçok branş ve geziler ile çok zengin bir program içeriğine sahiptir. Yaz okulumuz anne ve babalara, çocuklarının serbest zamanlarında hem dinlenip eğlenebilecekleri, hem de eğitim alabilecekleri bir ortam sunmaktadır. İçeriğinde futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, yüzme ve eğitsel oyunlar gibi sportif eğitimlerin yanında, müzik, seramik-heykel, drama ve modern dans gibi sanatsal eğitimleri de bulunduran yaz okulumuz İngilizce eğitimiyle desteklenmektedir. Buz Pateni, binicilik, bowling, tırmanma duvarı ve sinema gibi aktiviteler ile de renklendirilmektedir. Yaz okulu çalışmalarımız her sene kapanış töreni ile sonlandırılmaktadır. Toplam  dört hafta süren Kültür Koleji Yaz Okulu çalışmalarında katılımcı öğrenciler çok eğlenceli, keyifli ve kaliteli zaman  geçirirler. Tüm Kültür Koleji öğrencilerini ve okulumuz dışından katılmak isteyen 4-14 yaş arasındaki öğrencileri Kültür Koleji Yaz Okulu’nun sunduğu bu renkli ve eğlenceli sürece katılmaya davet ediyoruz.