Yaz Spor Okulu

Okulların kapanmasının hemen ardından başlayan yaz okulu çalışmalarımızda bir çok branş ve geziler yer almaktadır. Yaz okulumuz, çocukların serbest zamanlarında hem dinlenip eğlenebilecekleri hem de eğitim alabilecekleri bir ortam sunmaktadır. Futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi, yüzme ve eğitsel oyunlar gibi sportif eğitimlerin yanında müzik, resim, satranç, drama, yaratıcı sanat etkinlikleri ve modern dans gibi sanatsal eğitimleri de bulunan yaz okulumuz İngilizce eğitimiyle de desteklenmektedir.

Buz pateni, binicilik, bowling, sportif tırmanış gibi aktiviteler ve lego land gezisi ile de renklendirilerek, kapanış ve sertifika töreni ile sonlandırılmaktadır. Toplam 3 hafta süren Kültür Koleji Yaz Okulu çalışmalarında öğrencilerimizin çok eğlenceli, keyifli ve kaliteli zaman geçirmelerini hedefliyoruz. Kültür Koleji öğrencilerini ve okulumuz dışından katılmak isteyen tüm öğrencileri Kültür Koleji Yaz Okulu’nun sunduğu bu renkli ve eğlenceli sürece katılmaya davet ediyoruz.

İletişim : 0 212 559 04 88 – 1437