İngilizce Eğitimi

İstanbul Kültür Eğitim Kurumları felsefesi doğrultusunda Kültür Koleji Ataköy Anaokulu İngilizce derslerinde, öğrenciler bir hayat boyu sürecek yabancı dil edinme becerilerinin temellerini atar. Ürün odaklı projeler, şarkılar, oyunlar ve hikaye anlatımlarıyla İngilizce serüveninin eğlenerek öğrenme temeliyle başlaması ve ilerlemesi planlanır. Dersler arası işbirliği ve ortak bir programla, İngilizce dersinde edinilen kavram ve becerilerin anlamlı öğrenmeye dönüşmesi hedeflenir. Ataköy Anaokulu’nda İngilizce sadece sınıf içinde kalmayan, öğrencilerin günlük yaşamının bir parçası haline gelen önemli bir olgudur. Anaokulu İngilizce derslerinde yapılan çalışmalar, öğrencileri Kültür Koleji İlkokulu İngilizce programına sağlam bir temelle hazırlar.