Beden Eğitimi

Okulumuzda öğrencilerimizin spora karşı olan ilgilerini artırmak, yeteneklerini geliştirmek amacıyla çeşitli yarışmalar ve turnuvalar düzenlenmektedir. Bu turnuvalar sonucunda dereceye giren öğrenciler ulusal ve uluslararası yarışmalarda okulumuzu temsil etmektedirler.

Öğrencilerimizin spor dalında kazandığı başarılardan bazıları aşağıdadır:

2019-2020 Öğretim yılında

Modern Pentatlon

Mete Karabulut İstanbul 3.sü olmuştur.

Basketbol

Basketbol Takımımız Bakırköy İlçe 3.sü olmuştur.

Atletizm

Gülle atmada Zeynep Naz ZOR İstanbul 2.si olmuştur.

Yüksek Atlamada Kaan İMİK İstanbul 4.sü olmuştur.

Tenis Takımı

Tenis Erkek takımımız İstanbul şampiyonasını 4. olarak tamamlamıştır.

2018-2019 Öğretim yılında

Modern Pentatlon

Aytuğ KARGI İstanbul 3.sü olmuştur. Mete Karabulut İstanbul 3.sü olmuştur.

Gülle atmada Mina Doğa KAHYA İstanbul 2.si olmuştur.

Eskrim
Emir TÖRÜ İstanbul 3.sü olmuştur.

Masa Tenisi

Takımımız Bakırköy İlçe Şampiyonu olmuştur.

2015-2016 Öğretim yılında
Eskrim
Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Emir TÖRÜ İstanbul 6.sı olmuştur.

Yüzme
06-07.01.2016 tarihleri arasında İstanbul Liseler arası yapılan şampiyonada Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Hami Uğur KAMBUROĞLU İstanbul 3.sü oldu.
İlçe Şampiyonasında ise Kültür Anadolu Lisesinden Hami Uğur Kamburoğlu 50 metre sırt üstü ve kurbağalama branşlarında İLÇE ŞAMPİYONU, Aytuğ KARGI ise 50 metre serbest branşta 3.lük, kelebek branşında ise 2.’lik ödülünü almıştır.

Atletizm
13.01.2016 tarihinde İstanbul Liseler arası yapılan salon Atletizm şampiyonasında Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Nareg HAÇİKOĞLU Uzun Atlama da İstanbul 2.si olmuştur.
14-15.03.2016 tarihinde İstanbul Liseler arası yapılan açık saha Atletizm şampiyonasında Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Nareg HAÇİKOĞLU Uzun Atlama ve Üç Adım Atlamada İstanbul Şampiyonu olmuştur.
02-03.03.2016 tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılan Marmara Bölgesi Grup Şampiyonasında Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Nareg HAÇİKOĞLU Uzun Atlama branşında Bölge 2.si, Üç Adım Atlamada Bölge 4.sü olmuştur.
Voleybol
Genç Kız Voleybol Takımımız İstanbul İl müsabakalarında 165 okul arasında ilk 16 takım arasına kalmıştır.
Genç Kız Voleybol Takımımız Bakırköy İlçe Turnuvasında 24 okul arasında Bakırköy 2.si olmuştur.

Masa Tenisi
05.04.2016 tarihinde Genç Erkek Masa Tenisi Takımımız Bakırköy İlçe turnuvasında 18 okul arasından Bakırköy Şampiyonu olmuştur.
Basketbol: Genç Erkek Basketbol Takımımız İlçe Turnuvasında Grup maçlarını geçerek final oynamıştır. Takımımız Bakırköy İlçe 2.’si olmuştur.

2014-2015 Öğretim Yılında
06 Nisan 2015 tarihinde 18 okulun katılımıyla gerçekleştirilen Bakırköy Liselerarası Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz masa tenisi takımı yaptığı 5 maçı da kazanarak İlçe Şampiyonu olmuştur.