Spor

Okulumuzda öğrencilerimizin spora karşı olan ilgi ve yeteneklerini arttırmak amacıyla çeşitli yarışmalar ve turnuvalar düzenlenmektedir. Bu turnuvalar sonucunda dereceye giren öğrenciler ulusal ve uluslararası yarışmalarda okulumuzu temsil etmektedirler.

Öğrencilerimizin spor dalında kazandığı başarılardan bazıları aşağıdadır.

2015-2016 Öğretim yılında
Eskrim
Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Emir TÖRÜ İstanbul 6.sı olmuştur.

Yüzme
06-07.01.2016 tarihleri arasında İstanbul Liseler arası yapılan şampiyonada Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Hami Uğur KAMBUROĞLU İstanbul 3.cüsü oldu.
İlçe Şampiyonasında ise Kültür Anadolu Lisesinden Hami Uğur Kamburoğlu 50 metre sırt üstü ve kurbağalama branşlarında İLÇE ŞAMPİYONU, Aytuğ KARGI ise 50 metre serbest branşta 3.lük, kelebek branşında ise 2.’lik ödülünü almıştır.

Atletizm
13.01.2016 tarihinde İstanbul Liseler arası yapılan salon Atletizm şampiyonasında Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Nareg HAÇİKOĞLU Uzun Atlama da İstanbul 2.si olmuştur.
14-15.03.2016 tarihinde İstanbul Liseler arası yapılan açık saha Atletizm şampiyonasında Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Nareg HAÇİKOĞLU Uzun Atlama ve Üç Adım Atlamada İstanbul Şampiyonu olmuştur.
02-03.03.2016 tarihleri arasında Kocaeli’nde yapılan Marmara Bölgesi Grup Şampiyonasında Kültür Anadolu Lisesi Öğrencimiz Nareg HAÇİKOĞLU Uzun Atlama branşında Bölge 2.si, Üç Adım Atlamada Bölge 4.sü olmuştur.
Voleybol
Genç Kız Voleybol Takımımız İstanbul İl müsabakalarında 165 okul arasında ilk 16 takım arasına kalmıştır.
Genç Kız Voleybol Takımımız Bakırköy İlçe Turnuvasında 24 okul arasında Bakırköy 2.si olmuştur.

Masa Tenisi
05.04.2016 tarihinde Genç Erkek Masa Tenisi Takımımız Bakırköy İlçe turnuvasında 18 okul arasından Bakırköy Şampiyonu olmuştur.
Basketbol: Genç Erkek Basketbol Takımımız İlçe Turnuvasında Grup maçlarını geçerek final oynamıştır. Takımımız Bakırköy İlçe 2.’si olmuştur.

2014-2015 Öğretim Yılında
06 Nisan 2015 tarihinde 18 okulun katılımıyla gerçekleştirilen Bakırköy Liselerarası Masa Tenisi Turnuvasında okulumuz masa tenisi takımı yaptığı 5 maçı da kazanarak İlçe Şampiyonu olmuştur.

Öğrencimiz

Nareg HAÇİKOĞLU, 01-02 Nisan 2015 tarihlerinde İstanbul Liselerarası Atletizm Şampiyonası’nda
*Uzun atlamada 6,15 metre ile İstanbul şampiyonu,
*3 adım atlamada 12,62 metre ile  yine İstanbul şampiyonu olmuştur.
14-15 Nisan 2015 tarihleri arasında İzmir'de düzenlenen Genç Erkek Atletizm Grup Şampiyonasına katılan öğrencimiz, uzun atlama branşında 6,30 m ile barajı geçerek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır.

Okulumuz öğrencisi Hami Uğur KAMBUROĞLU, 08 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen İlçe Yüzme Şampiyonasında 50 metre kurbağalama branşında birincilik, 50 metre sırt üstü yüzme branşında ikincilik ödülü almıştır.

2013-2014 Öğretim Yılında
Okulumuz basketbol takımı, 2013-2014 Bakırköy İlçe Müsabakalarında ilk 4 takım arasına girerek yarı final oynamaya hak kazanmıştır.

Okulumuz öğrencilerinden Nareg HAÇİKOĞLU katıldığı İstanbul Liselerarası Atletizm Şampiyonasında uzun atlama branşında 5.95 metrelik derecesiyle 2014 yılında İstanbul şampiyonu olmuştur.