Bilim

Okulumuz pozitif bilimin ışığında, fizik, kimya,  biyoloji ve matematik dallarında, öğrencilerin gelişimlerini sağlamak amacıyla, gelişmiş laboratuvar olanaklarıyla, yaparak, deneyerek bilgi kazanımını en üst seviyeye çıkarmaktadır. Öğrencilerin yaptıkları bilimsel projeler, ulusal ve uluslararası yarışmalarda sergilenmeye değer görülmekte ve ödüller almaktadır.

Bunlardan bazıları

TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Proje Yarışmalarında Marmara Bölgesi elemelerine katılmaya hak kazanan Kimya Projemiz, 30 Mart - 2 Nisan 2015 tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesinde sergi alanındaki yerini almıştır.

2014 TÜBİTAK Ortaöğretim Öğrencileri Arası Araştırma Projesi Yarışmasında, Okulumuzun coğrafya projesi, Marmara Bölgesi elemelerinde birinci seçilerek Türkiye elemelerine katılmaya hak kazanmıştır.