Spor

27 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirilen İstanbul Liseler Arası Atletizm Şampiyonasında okulumuz öğencisi Canber AKGÜN Yüksek Atlama branşında 1.70 metre atlayarak İstanbul  4. olmuştur.

07-09 Ocak 2014 tarihlerinde Kocaeli’nde düzenlenen Liseler arası Eskrim TÜRKİYE Şampiyonasında Kültür Fen Lisesi Öğrencimiz Engin Batuhan MENKÜER Eskrim Flüre  Branşında  TÜRKİYE Şampiyonu olmuştur.

2013-2014 öğretim yılı Bakırköy İlçesi Liselerarası Basketbol şampiyonasında okulumuz Basketbol takımı  ilk dört takım arasına girerek yarı final maçlarını oynamaya hak kazanmıştır.

Okulumuzun her sene geleneksel olarak düzenlediği Liseler Arası 15.Bireysel Takım Satranç Turnuvası 05-06 Nisan 2014 tarihleri arasında 56 Okul ve 201 oyuncunun katılımıyla gerçekleşmiştir. Turnuva sonucuna göre Ferdi sıralamada; okulumuz öğrencisi Cem GÜNDOĞAN 2.olmuştur.