Eğitim

Bilim Kahramanları Buluşuyor, FLL,12.Türkiye Turnuvası Avrupa ayağı T.C.İstanbul Kültür Üniversitesinde gerçekleştirildi.235-ROBOCULTURE ile turnuvaya katılan öğrencilerimiz 37 takım arasından ‘YÜKSELEN YILDIZ’ ödülünü aldılar.

Yaratıcı Çocuklar Derneğinin “Çocuk Hakları” konulu öykü yarışmasında “Zombi’nin Hakları Ne Olacak?” adlı öyküsüyle Feridun Ege Hünerli “Mansiyon Ödülü” almıştır.
      Okulumuz 'Beslenme Dostu Okul' Projesinde Sertifika Almaya Hak Kazanmıştır. Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan denetimde, okulumuz sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam koşulları uygun bulunduğundan tam 100 puan alarak "Beslenme Dostu Okul" sertifikası almaya hak kazanmıştır.
  Okulların, temizlik ve hijyen açısından belirli kriterler esas alınarak Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içerisinde denetlenmesi, okul sağlığının iyileştirilmesi hususunda teşvik edilmesi için uygulanan projede gerekli kriterleri karşılayan okulumuz “Beyaz Bayrak” ve “Sertifika” ile ödüllendirildi.
  2013 SBS’ de öğrencimiz Kutay Demiralay tam puan alarak Türkiye birincisi olmuştur.