Sanat

. Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından “ çocuk hakları” konulu karikatür yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Feridun Ege Hünerli, Ada Tilav  ve Nehir Çolakoğlu’nun   çalışması sergilenmeye değer bulunmuştur.

· ‘Doktorlar Ve Sağlık’ konulu resim yarışmasında Doruk Akbulut’un çalışması sergilenmeye değer bulunmuştur.

· Monami  tarafından düzenlenen ‘Çevre ve Çocuk’konulu resim yarışmasında   Eyüp Ramazan Güngör, Ceren Türkkan ,İrem Çetiner ,Ecem Dabakoğlu  ve Cem Ege Toksoy  Madalya  almaya hak kazanmıştır.

· Yaratıcı Çocuklar Derneği tarafından “ Barış” konulu karikatür yarışmasında okulumuz öğrencilerinden Ali Yavuz Bozatlı’nın çalışması sergilenmeye değer bulunmuştur. Efe Mehdipur , Dilara Salamcı , Ahmet Aral Bozatlı katılım sertifikası almaya hak kazanmıştır.

· Gemi Mühendisleri Odası tarafından düzenlenen “ Çocuk ve Gemi” konulu resim yarışmasında 1C sınıfı öğrencilerimizden Ece İdil Akbulut İstanbul birincisi, 1A sınıfı öğrencilerimizden Peri Ariker ‘in resmi ise sergilenmeye değer bulmuştur.

· Yaratıcı Çocuklar Derneğinin, bu yıl 6.kez Aydın Doğan Vakfı işbirliğinde gerçekleştirdiği okullar arası“Tarihe Yolculuk” konulu karikatür yarışmasında 6.sınıf öğrencimiz, Ege Hünerli mansiyon ödülü almıştır.

· İstanbul Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğünün İstanbul ili genelinde ilkokul/ortaokul 7-11 yaş öğrencilere yönelik düzenlediği “OPERA VE BALE RESSAMINI ARIYOR!” konulu resim yarışmasında okulumuz öğrencilerinden ADA TİLAV İstanbul İkinciliği MISRA TUTKU ŞAHİN İstanbul Üçüncülüğü Ödüllerini almaya hak kazanmışlardır. Ayrıca;
Efe Mehdipur, Yağmur Doğruel, Ekin Elmalı, Zeren Yeter isimli öğrencilerimizin resimleri sergilenmeye değer görülmüştür.
Ada Tuana Aydın ,İlkyaz Kıbrıscıklı, Aslı Zeynep Özsoy, Selin Özkan, Ceren Keçeci, Nehir Çolakoğlu, Nisa Yıldız, Yaz Öngüt, Demir Demirbilek, Deniz Üreşan isimli öğrencilerimiz Başarı Belgesi almaya hak kazanmıştır.
Jüri tarafından seçilen yapıtlar,Kadıköy Belediyesi Süreyya Opera Sahnesi Fuaye’sinde 23 Nisan 2013 Salı tarihinde sergilenmiştir.