Spor

2015-2016 Yılı Başarılarımız

-Öğrencimiz Cansu Irmak ERAT 03.05.2016 tarihinde sutopu federasyonu yüzme havuzunda yapılan Bakırköy yıldız kızlar yüzme yarışlarında çift palet 100 m. Serbest ve 50 m. Sırt üstü yarışmalarında Bakırköy birincisi olmuştur.

-Voleybol Yıldız Kız ve Küçük Kız takımları Bakırköy ilçe müsabakalarında çeyrek final oynama başarısı göstermiştir.

-Mart ayında sonuçlanan Futsal Bakırköy ilçe müsabakalarında Minik Erkek Futsal takımı Bakırköy 2.si, Yıldız Erkek Futsal takımı Bakırköy 2. si olmuştur.

-07/01/2016 Perşembe günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda yapılan okullar arası yıldızlar salon atletizm il yarışmalarında öğrencimiz Deniz KESER uzun atlama branşında İstanbul üçüncüsü Rüya TÜRKTAN uzun atlama branşında İstanbul 5.si, yüksek atlama branşında da İstanbul 6.sı, Ali Eren ÜNLÜ yüksek atlama branşında İstanbul 6.sı olmuştur.

-24.03.2016 Perşembe günü Enka Spor tesislerinde yapılan İstanbul küçükler puanlı atletizm yarışlarında öğrencimiz Sude Nur KARAGÖZ uzun atlama branşında İstanbul üçüncüsü olmuştur.

-12.04.2016 Salı günü Enka Spor tesislerinde yapılan İstanbul yıldızlar puanlı atletizm yarışlarında öğrencimiz Deniz KESER uzun atlama branşında İstanbul birincisi olmuştur.

Not: Bu yarışmalar İstanbul çapında tüm okullar arasında yaklaşık 1000 kişi arasında yapılan müsabakalar

İl maçları

-Basketbol yıldız erkek takımımız İstanbul’da 250 takımın mücadele ettiği müsabakalarda ilk 16 takım arasında yer almıştır.

-Bakırköy ilçe müsabakalarında da 25 takımın yer aldığı gruplardan 1. çıkarak final grubunda yer alma hakkını kazanmıştır.

İlçe maçları

-18.04.2016 pazartesi günü Taş koleji ile oynanan final müsabakasını 48-23 kazanarak Bakırköy şampiyonu olmuştur.

-22.12.2015 Salı günü Ataköy Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonunda yapılan okullar arası küçükler salon atletizm yarışmalarında öğrencimiz Sude Nur KARAGÖZ uzun atlama branşında İstanbul şampiyonu olmuştur.

2014-2015 Yılı Başarılarımız

-Basketbol Küçük Erkek Takımı Bakırköy 1. si,

-Voleybol Küçük Kız Takımı Bakırköy 3. sü

-Yüzme Küçük Kız Cansu Irmak Erat 50m. Sırtüstü stilde İstanbul 2. si , Kelebek stilde İstanbul 3.sü , 50m. sırtüstü stilde Bakırköy 1. si ,50 m. Kelebek stilde Bakırköy 2.si , Satranç Küçük Erkek Takımı Bakırköy 3. sü , Atletizm Yıldız Erkek Deniz KESER İstanbul’un en hızlısı yarışmasında 60 m. İstanbul 3. sü, Okullar arası atletizm yarışmalarında 100 m. kategorisinde İstanbul 4.sü olarak Türkiye finallerine katılmaya hak kazanmıştır.

-Ali Eren ÜNLÜ okullar arası atletizm yarışmalarında yüksek atlama kategorisinde İstanbul 4.sü Edirne de yapılan Türkiye yarı finalinde 3. olarak Türkiye finallerine katılma hakkını kazanmıştır.

2013-2014 Yılı Başarılarımız

-Okulumuz öğrencisi Sinem Çağla Gündoğan başarılarına bir yenisini daha ekleyerek İstanbul Şampiyonluğunun ardından 15-18 Şubat tarihleri arasında Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen grup müsabakalarında 1. Olarak Türkiye Şampiyonasında okulumuzu temsil etmeye hak kazanmıştır.

-Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Futsal İstanbul Şampiyonasında Yıldız Erkek Futsal takımımız 130 takım arasından ilk 8takımında arasında yer almıştır.

-İstanbul Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2013 okullar arası Satranç Yıldızlar İl Birinciliğinde Kültür Koleji Öğrencisi Sinem Çağla Gündoğan oynadığı 7 maçın 7 sini de kazanarak averaj sonucunda İstanbul 2. Olarak Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazanmıştır

-2012-2013 İstanbul Çocuk ve Yıldızlar Ligi 13 Ocak Pazar günü yapılan son tur maçları sonrası 7 ilçede kapanış törenleri ile sona erdi. Ligde 11 grupta toplam 160 takım, 855 sporcu mücadele etti ve toplamda yaklaşık 1900 maç yapıldı. Okul Takımımız Küçükler ve Yıldızlar kategorilerinde müsabakalara katılmış olup gruplarında 1. Olarak Türkiye Şampiyonasına gitmeye hak kazanmışlardır.

-Öğrencimiz Sinem Çağla Gündoğan 23-24-25 Kasım 2012 tarihlerinde Bahçelievler Engelliler Spor Salonunda 214 sporcunun katılımıyla gerçekleşen 2012 İstanbul Yıldızlar Satranç İl Birinciliğinde 13 yaşta 1. olmuştur.