Spor

KIŞ SPOR, SANAT VE BİLİM OKULU

Spor, Müzik, Resim ve Maker alanlarında eğitim veren Kış Spor, Sanat ve Bilim Okulu çalışmalarımız alanında uzman öğretmenlerden oluşan kadrosuyla her yıl Ekim - Mayıs ayları arasında 32 hafta boyunca eğitim vermektedir.

Bu çalışmalardaki amacımız; öğrencilerimizin özgüveni yüksek tutmak, sosyal ilişkilerde iyi olmalarını sağlamak, sporu, sanatı ve bilimi seven bireyler olmalarına katkıda bulunmaktır.

Anaokulundan liseye kadar tüm yaş grubundaki okulumuz öğrencileri ve okulumuz dışındaki öğrencileri öğrencileri Kış Spor, Sanat ve Bilim Okulu’muzun keyifli, eğlenceli ve öğretici çalışmalarına katılmaya davet ediyoruz.

ÖZEL KÜLTÜR ORTAOKULU 2019-2020 SPORTİF BAŞARILARIMIZ

• 25 /10 /2019 Tarihinde Düzenlenen İstanbul okul sporları Bakırköy ilçe Şampiyonasında yıldız erkek FUTSAL takımımız ilçe 2.si olmuştur.
  • 30 /10 /2019 Tarihinde Düzenlenen İstanbul okul sporları Bakırköy ilçe Şampiyonasında yıldız erkek BASKETBOL takımımız ilçe 2.si olmuştur.
  • 04 /11 /2019 Tarihinde Düzenlenen İstanbul okul sporları Bakırköy ilçe Şampiyonasında yıldız kız VOLEYBOL takımımız ilçe 2.si olmuştur.
  • 23 /10 /2019 Tarihinde Düzenlenen İstanbul okul sporları Bakırköy  ilçe  Şampiyonasında öğrencimiz yıldız erkek  ATLETİZM  ilçe 1.si olmuştur.
  • 23 /10 /2019 Tarihinde Düzenlenen İstanbul okul sporları Bakırköy  ilçe  Şampiyonasında öğrencimi yıldız kız  ATLETİZM  ilçe 1.si olmuştur.
  • 18 /11 /2019 Tarihinde Düzenlenen okul sporları İstanbul il  Şampiyonasında küçük kız SPORTİF TIRMANMA takımımız il 1.si olmuştur.
  • 18 /11 /2019 Tarihinde Düzenlenen okul sporları İstanbul il  Şampiyonasında küçük erkek SPORTİF TIRMANMA takımımız il 2.si olmuştur.