CATS Projesi

CATS PORTALI

Ders içi içeriklerimizi çalışma kaynağı olarak yüklediğimiz ve haftanın bir günü öğrencilerimiz için test paylaştığımız okulumuza ait bir öğrenme portalıdır.

CATS nedir nasıl kullanılır?

1-Kültür İlkokulunda 2. sınıftan 4. sınıfa kadar sınıf içi ve sınıf dışındaki akademik çalışmalarınızı destekleyecek bilgisayar destekli bir öğretim programı olan CATS (Computer Aided Traning & Educational Services) projesi uygulanmaktadır.

Açılımı "Bilgisayar Destekli Eğitim Hizmetleri" anlamına gelir.

2- Okulun bürokratik tüm belgelerinin belirli bir dizinde saklandığı bir arşivdir.

3- Öğretmenlerin haftalık online sorular sorarak öğrencinin bilgisini sınadığı bir sınavmatiktir.

4- Okulda gerekli görülürse duyuru olarak öğrenci ve velilere paylaşımların yapıldığı bir ortamdır.

5- Okulumuzda 2012-2013 eğitim öğretim döneminden bu yana uygulanmaktadır.

6- Öğretmenlerin tüm akademik kaynaklarını saklayabildiği güncelleyebildiği ve öğrenci kullanımına sunabildiği bir portaldır.