Veli Konseyi Çalışmaları

Veli Konseyi İlk Toplantısı

Kültür Koleji İlkokulu- Ortaokulu Veli Konseyi Yönetim Kurulu ilk toplantısını 19.10.2016 tarihinde gerçekleştirdi. Toplantıda, yıl boyunca yürütülecek sosyal sorumluluk projeleri tartışıldı.

“ÇOCUKLAR ÜŞÜMESİN”  VELİ KONSEYİ SOSYAL YARDIM KAMPANYASI

Veli Konseyi, 2016-2017 yılı için “Çocuklar Üşümesin” sloganı ile kışlık giysi kampanyası başlatıldı. Toplamda 300’den fazla öğrencisi olan 3 okuldaki öğrencilere kışlık giysi yardımı ulaştırabilmeyi amaçlayan kampanyada hedef okullardan ikisi Türkiye’nin en doğu ucunda kışın çok çetin geçtiği Kars Kağızman ve Van Başkale’de diğeri ise Adana Kozan’da geçici tarım işçilerinin çocuklarının gittiği bir okul olarak belirlendi. 31 Ekim – 16 Kasım tarihleri arasında kampanya için Kültür Koleji lobisinde açılan standa uğrayarak yardımlarını ileten değerli velilerimizin ve öğretmenlerimizin yoğun desteği ile kışlık giysi yardımları toplandı.