Veli Konseyi Çalışmaları

Veli Konseyi İlk Toplantısı

Kültür Koleji İlkokulu Veli Konseyi Yönetim Kurulu ilk toplantısını 17.10.2017 tarihinde gerçekleştirdi. Toplantı İKEK Okullar Koordinatörü Sn. Biriz Kutoğlu, İlkokul Müdürü Sn. Olcay Güvenç’in açılış konuşmalarının ardından veli temsilcilerinin söz alıp kendilerini tanıtmaları ile devam etti. Geçen yıl veli konseyinin yardım kampanyalarından övgü ve gururla söz edilmesinin ardından bu yıl da özellikle sosyal sorumluluk projelerine ağırlık verilmesi üzerine görüşüldü.

Ardından yapılan açık oylama ile Kültür Koleji 2017-2018 Eğitim Öğretim Dönemi İlkokul veli konseyi oluşturuldu. Veli Konseyi için Funda Önder, Hülya Çalışkan, Melike Çimen, Buğra Ergül, Müge Uzel açık oylama ile seçildiler. Toplantıda yıl boyunca yürütülecek sosyal sorumluluk projeleri ve özellikle inovatif proje fikirleri paylaşıldı.