Öğrenci Meclisi Çalışmaları

ÖĞRENCİ MECLİSİ OLUŞTURMA SÜRECİ

Okulumuzda Cumhuriyetimizin demokrasi ile güçlendirilmesi, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması amacıyla her yıl düzenlenen Öğrenci Meclisi Oluşturma Süreci 2017-2018 ders yılı döneminde de başarıyla gerçekleştirildi. Bu süreçte aday olmak isteyen öğrencilerimizin 02 Ekim 2017 tarihinde adaylık başvurularını rehberlik birimine bildirmeleri ile süreç başladı. Rehberlik birimi olarak adaylık başvurularının tamamlanmasının ardından ilkokul ve ortaokul gruplarına özel olarak adayları tanıtımlarının, seçim sürecinin ve seçim kurallarının açıklandığı broşürler öğrencilerimiz ile paylaşıldı. Ayrıca 05 Ekim 2017 tarihinde İlkokul ve Ortaokul gruplarında aday öğrenciler propaganda sürecinde kendilerini ve okula dair yapmak istedikleri projelerini Kültür Koleji Gösteri Merkezi’nde paylaştılar. Öğrencilerin oy kullanma süreci 05 Ekim 2017 tarihinde tüm gruplarda gerçekleştirildi. 06 Ekim 2017 tarihinde sonuçlar tüm öğrencilerimiz ile tören sırasında paylaşıldı. Aday olan ve kazanan tüm öğrencilerimize tebrik ve teşekkür sertifikaları verildi.

Adaylık başvurusunda bulunan öğrencilerimiz;

İlkokul Başkanlığı:

4-A Arda Kabadayı  /4-A Mehmet Alp Çelebi /4-B Kaan Arıkoğlu /4-B Yaren Merdanoğlu /4-C İda Keskiner /
4-C Elif Erdemir

İlkokul Başkan Yardımcılığı:

3-A Ada Türkmen / 3-A Duru Uzel / 3-A Gizel Ildız / 3-B R.Zeynep Şener/ 3-B A.Kerem Aksoy /
3-C Orkun Duman / 3-C Harun Yılmaz / 3-D Barış Sürücü / 3-D Aslı Yağmur Üstün

İlkokul Başkanı: Arda Kabadayı

İlkokul Başkan Yardımcısı: Orkun Duman

ÖĞRENCİ MECLİSİ TOPLANTILARI

Kültür Koleji İlkokulu Müdürümüz Sayın Olcay Güvenç Öğrenci Meclisi ile Buluştu

2017-2018 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerimizin oylarıyla seçilen ilkokul temsilcisi, ilkokul temsilci yardımcısı ve öğrenci meclisini oluşturan sınıf temsilcileri ile ilkokul müdürümüz Sayın Olcay Güvenç, ilk toplantılarını 9 Ekim 2017 tarihinde gerçekleştirdiler. Öncelikle herkesin kendini tanıttığı toplantıda, öğrenci meclisinin görev ve sorumluluklarının neler olduğu ve yıl içerisinde yapılabilecek çalışmalar hakkında konuşuldu.