Veli Konseyi Çalışmalarımız

KAÇUV Sosyal Sorumluluk Projesi - Ortaokul Veli Konseyi Çalışmaları

Kültür Koleji Ortaokulu olarak Veli Konseyimiz ile birlikte sosyal sorumluluk projesi yürüterek “Kanserli Çocuklara Umut” olduk… Veli konseyimizin okulda gerçekleştirdiği kermesten elde edilen gelirle KAÇUV “Kanserli Çocuklara Umut Vakfı’na”  bağışta bulunarak şehir dışından İstanbul’a tedavi amaçlı gelen kanserli çocuk ve ailelerinin tedavi süresince kaldığı “Aile Evlerinin” giderlerini üstlendik… Nerede yaşam varsa orada umut vardır…

İhtiyacım Varsa Satın Alıyorum Projesi-Veli Konseyi Çalışmaları

Kültür Koleji Ortaokul Veli Konseyi  ve AHBAP Derneğinin katkıları ile sosyal sorumluluk projesi planlaması yapıldı. İhtiyaç sahibi okullara eğitim desteği vermek amacıyla "İhtiyacım Varsa Satın Alıyorum"  adlı sosyal sorumluluk projesinin tanıtımı Kültür Koleji Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirildi. Proje ile öğrencilerimizden alışverişlerde ihtiyaçlarından fazla olduğuna karara verdikleri ürünleri almak yerine ihtiyaç sahibi okullara ulaştırılmak için her hafta içinde bağış kutularına bırakmaları istenmektedir. Toplanan yardımlar ile AHBAP Derneği'nin ihtiyaç analiz haritasına göre öncelikli okullara destek verilecektir. Her ay yeni bir etkinlik ile öğrencilerimizin farkındalıklarını artırma amacındayız. Öğrencilerimiz, tutumlu olma bilincini deneyimleyerek hem kendilerine hem de yaşıtları çocuklara yardım etmenin mutluluğunu yaşadılar.

Haluk Levent Konseri- AHBAP Ortaokul Veli Konsey Çalışmaları