Öğrenci Meclisi Çalışmaları

Öğrenci Meclisi Oluşturma Süreci

Okulumuzda demokrasi, hoşgörü ve çoğulculuk bilincinin geliştirilmesi, seçme, seçilme ve oy kullanma kültürünün kazandırılması amacıyla her yıl düzenlenen Öğrenci Meclisi Oluşturma Süreci 3 Ekim 2016 tarihinde öğrencilerimizin adaylık başvurularını rehberlik birimine bildirmeleri ile süreç başladı. İlkokul ve Ortaokul gruplarında aday öğrenciler propaganda sürecinde kendilerini ve okula dair yapmak istedikleri projelerini Kültür Koleji Gösteri Merkezi’nde paylaştılar. Öğrencilerin oy kullanma süreci 6 Ekim 2016 tarihinde tüm gruplarda gerçekleştirildi. 7 Ekim 2016 tarihinde sonuçlar tüm öğrencilerimiz ile tören sırasında paylaşıldı. Aday olan, kazanan ve sandık kurulunda görev alan tüm öğrencilerimize tebrik ve teşekkür belgeleri verildi.

Adaylık başvurusunda bulunan öğrencilerimiz;

İlkokul Başkanlığı:

4-A Elya Hazan Alkan / 4 -A İdil Ece Karaoğlan / 4-C Simay Demirtaş / 4-B Rüzgâr Sinan Günay / 4-B Venüs Yemez / 4-C Simay Demirtaş / 4-C İlyas Eren Manav

İlkokul Başkan Yardımcılığı:

3-A Arda Kabadayı / 3-A Eda Su Gürler/ 3-B Eda Çalışkan / 3-B Deniz Zenger / 3-C Elif Erdemir / 3-C Berina Hacıoğlu / 3-C Elif Ela Okudan

Ortaokul Başkanlığı:

8-A Çağan Fidan / 8-A Nehir İdil Ulusoy / 8-C Kaya Sertel

Ortaokul Başkan Yardımcılığı:

7-B Berke Duran / 7-B Yalın Aras Atmaca / 7-C Can Alparslan / 7-D Salih Cem Ersoy

İlkokul Başkanı: Venüs Yemez

İlkokul Başkan Yardımcısı: Elif Ela Okudan

Ortaokul Başkanı: Nehir İdil Ulusoy

Ortaokul Başkan Yardımcısı: Salih Cem Ersoy

Öğrenci Meclisi seçimleri süresince katkıda bulunan başkan ve başkan yardımcılığı için aday olan, başkan ve başkan yardımcısı seçilen, sandık kurullarında gönüllü görev yapan ve onları destekleyen ailelerini ve okulumuzdaki demokrasi heyecanına eşlik eden tüm öğretmenlerimizi gönülden kutluyoruz.

Okul Müdürümüz Sayın Sibel Demirer Öğrenci Meclisi Başkanı ve Başkan Yardımcıları ile Buluştu

Okul Müdürümüz Sayın Sibel Demirer 10 Ekim 2016 tarihinde İlkokul öğrenci başkanı Venüs Yemez (4B), yardımcısı Elif Ela Okudan (3C); ortaokul öğrenci başkanı Nehir İdil Ulusoy (8A) ve yardımcısı Salih Cem Ersoy (7D) ile bir toplantı gerçekleştirerek öğrencilerimizi dinledi. Toplantıda öğrenci meclisinden beklentiler, dilek ve öneriler paylaşıldı. Öğrenciler de bu yıl okulda yapmak istedikleri projelerle ilgili önerilerde bulundular.

Öğrenci Meclisi İlk Toplantısı

9 Aralık 2016 tarihinde 4-8. sınıflar arası tüm öğrenci temsilcileri Okul Müdürü Sn. Sibel Demirer başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda bu yıl yapılması planlanan çalışmalar, öneriler konuşuldu.

Kültürlü Gençler Çalışıyor!

İlkokul ve ortaokul başkan ve başkan yardımcıları öğrenci meclisi oluşturma sürecinde gerçekleştirdikleri çalışmaları ve bu heyecanlı süreci hazırladıkları bülten ile tüm öğrenciler ve veliler ile paylaştılar.