JMUN

JMUN 11 – 14 yaş arası ortaokul öğrencilerimizin  Birleşmiş Milletlere üye ülkeleri ilgilendiren politik ve ekonomik konular hakkında  tartıştıkları, çözüm ürettikleri aynı zamanda, Birleşmiş Milletlerin  işleyişini öğrendikleri bir çalışmadır. Birleşmiş Milletlerin resmi tarzına sadık kalınarak yürütülen çalışma sayesinde katılımcılar, parlamento usulüne göre müzakere ve münazara yöntemini öğrenirler. Konferansta, kararların hazırlanması, tüm lobi faaliyetleri ve tartışmalar sadece İngilizce yapılmaktadır.

Okulumuzda 7-8. Sınıf öğrencilerimizden oluşan JMUN Takımı, her yıl yurt içinde ve yurt dışında yapılan konferanslara katılmaktadır. 2015-2016 eğitim öğretim yılı içerisinde de farklı okullarda gerçekleşecek olan JMUN konferanslarında öğrencilerimiz okulumuzu temsil edeceklerdir.

Katılacağımız JMUN Konferansları:

• 04-06 Mart KOÇ Okulları JMUN Konferansı