Kültür Kolejine Hoşgeldiniz

Sevgili Öğrencilerimiz,

Kültür ailesinin bir parçası olarak aramıza katılmanızın mutluluğu içerisindeyiz.  Ürkek adımlarla, merakla bakan gözlerle ve heyecanla çarpan kalplerinizle “Kültür” kapısından adım atmış bulundunuz. Bilin ki aramızda attığınız ve atacağınız her adım; ışığımız, umudumuz, geleceğimiz, yoldaşımız olacak. Birlikte büyüyecek, birlikte gelişecek, birlikte öğreneceğiz.

Kültürlü öğrenciler olarak sizleri, düşünsel-duygusal-bedensel açıdan bir bütün olarak en üst düzeyde geliştirmenin başlangıcını yaptık. Eğitim süreciniz boyunca sevgi ve saygı gören, özgüvenli, mutlu ve etik değerlere sahip, başarılı bireyler ve yurttaşlar olmanız temennisi ile bu yolda birlikte yürüyeceğiz.

Sizler, Kültür’e ve onun öğretmenlerinin rehberliğine güvenerek teslim edilmiş birer değersiniz. Eğitim öğretim yaşamınız boyunca çağdaş gelişmeleri yakından izleyerek, akıl ve bilime dayalı bir eğitim hayatını ilke edineceğinize inancımız sonsuzdur.

Saygılarımızla,

Selin TATAROĞLU