AB PROGRAMI

GEZİ ÜCRETİ

GEZİ PROGRAMI

1.GÜN – BRÜKSEL - BELÇİKA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerini takiben Belçika’ya hareket. Uçakta alınacak sabah kahvaltısı sonrası,Şehir merkezinde yapılacak kültür ve sanat tarihi turu. Bu turda görebileceğiniz yerler arasında: Atomium, Çin ve Japon Evleri, Parlamento Sarayı, Grand Place, Borsa Binası, Mannaken Piss.Turumuzun ardından alınacak akşam yemeğiyle konaklama Brüksel otelimizde.

2.GÜN – BRÜKSEL - BELÇİKA

Otelimizde alınan kahvaltı sonrası,Avrupa Parlamentosuna ziyaret. Parlamentoda alınacak konferanslar ve toplantılardan sonra Avrupa Komisyonu Ziyaretçi Merkezi, Belçika Kraliyet Sarayı, NATO Brüksel Merkezi görebileceğimiz yerler arasında.Şehir gezimizin ardından, modanın merkezlerinden biri olan Louis caddesinde alışverişe çıkıyoruz.Alınacak akşam yemeği ile konaklama Brüksel otelimizde.

3.GÜN – AMSTERDAM - HOLLANDA

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrası, Amsterdam’a yola çıkıyoruz. Kendi aracımızla 3.5 - 4 saat süren yolculuğun ardından,Tarihi 1923 yılına dayanan, Hollanda’nın en büyük bilim merkezi olan Science Center NEMO’ da öğrencilerimiz bilim dünyasında keyifli bir yolculuğa çıkacak. NEMO bilim merkezi gezimizin ardından alınacak akşam yemeğinden sonra,Amsterdam şehir merkezinde gerçekleştireceğimiz keyifli Amsterdam kanallar ve Dam meydanını turu.Gezimizin ardından konaklama Amsterdam  otelimizde.

4.GÜN – AMSTERDAM - HOLLANDA

Otelimizde alınacak kahvaltı sonrası,Museum meydanı ve şehirde mutlaka görülmesi gereken yerler arasında  bulunan çiçek pazarı gezimizin ardından havalimanına transfer.Kazanılan deneyimler ve yeni dostlarla birlikte eğlence dolu bir yolculuğun sonunda Türkiye’ye varış. Bir başka eğlenceli organizasyonumuzda buluşmak üzere.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ

1)     Türk Hava Yolları ile İstanbul – Brüksel ve Amsterdam – İstanbul arası tarifeli uçak biletleri,

2)     Gezi boyunca özel araçlarımız ile şehir içi ve şehirler arası tüm transferler,

3)     En az 3-4 yıldızlı otel konaklamaları,

4)     Otelimizde alınacak sabah kahvaltıları,

5)     Anne Frank Müzesi, yapılacak eğitimler ve grup aktiviteleri,

6)     NEMO Science Center giriş ücreti,

7)     Avrupa Parlamentosuna ulaşım ve giriş ücretleri,

8)     Şehir içerisinde yapılacak geziler,

9)     Okulumuza özel olarak hazırlanan gezi tişörtleri,

10)  Panoramik şehir turları,

11)  Rehberlik hizmetleri.

GEZİNİN AMACI

AB nedir, nasıl çalışır, kurumları nelerdir, kurumların görevleri nelerdir, Avrupa Parlamento’su ne yapar, nerede çalışır, AB Konseyi nedir gibi konularında öğrencilerimizin yerinde bilgilenmelerini sağlayıp farkındalık yaratmaktır. Ayrıca Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne başvuru süreci, aşamaları ve Avrupa Birliği ile ilişkilerini öğreterek günümüzü anlamaları için alt yapı oluşturuyoruz.

GEZİMİZE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ

* Okulunuzu Seçiniz