MUN

GEZİ ÜCRETİ

GEZİ PROGRAMI

1.GÜN – MIAMI, FLORIDA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bilet ve gümrük işlemlerini takiben Türk Havayolları ile Florida eyaletinin incisi, dünyanın en gözde tatil şehri olan Miami ’ye Hareket. Miami hava alanından özel araçlarımız ile Orlando otelimize hareket. Konaklama Orlando otelimizde.

2.GÜN – ORLANDO – WALT DISNEY WORLD – BEST BUY

Otelimizde alınacak açık büfe sabah kahvaltısı sonrası, 1971 yılında kapılarını açan, her yıl milyonlarca rüyayı gerçeğe çeviren, yılda 50 milyondan fazla misafiri ağırlayan, Walt Disney tema parklarının en güzel aktivitelerini içeren Hollywood Studios’da hiç bitmesini istemeyeceğimiz rüya gibi bir gün geçireceğiz. Walt Disney World turumuzun ardından alıcağımız akşam yemeğiyle, öğrencilerimiz Apple, Microsoft, Sony, Dell, HP, Beats by Dre gibi dünyanın dev elektronik markalarını hesaplı olarak Best Buy’ dan temin edebilecekler. Konaklama Orlando otelimizde.

3.GÜN – ORLANDO – MUN KONFERANSI

Otelimizde alınacak açık büfe sabah kahvaltısı sonrası, birçok ülkenin okullarının katılımlarıyla düzenlenen Model United Nations toplantılarına katılacak ve sunumlarını dinleme fırsatları olacak. Öğrencilerimizin okulu ve Türkiye adına olan projelerini sunma imkanı olacak. Tüm gün süren eğitim ve projelerimizin alacağımız akşam yemeğinin ardından, konaklama otelimizde.

4.GÜN – ORLANDO – MUN KONFERANSI

Otelimizde alınacak açık büfe sabah kahvaltısı sonrası, Model United Nations konferans ve sunum çalışmalarına devam ediyoruz. Bütün gün süren çalışmalarımızın ardından, Amerika'nın en büyük Outlet alışveriş merkezlerinden biri olan Premium Outlet Mall' da öğrencilerimiz dünya markalarını çok hesaplı olarak alışveriş yapma fırsatı bulacaklar. Alışveriş turumuz süresince alınacak akşam yemeği sonrası, konaklama otelimizde.

5.GÜN – ORLANDO – MUN KONFERANSI – ŞEHİR TURU

Açık büfe sabah kahvaltısı sonrası, MUN kapsamında çalışmalarımız devam ediyor. Tüm gün devam eden çalışmalarımızın ardından, öğrencilerimiz ile birlikte panoramik Orlando turu. Bu turda görebileceğiniz yerler arasında Downtown Orlando, Wall  Street, Church Street, Lake Eola Park bulunmaktadır. Alacağımız akşam yemeği ile konaklama otelimizde.

6.GÜN – ORLANDO – UNIVERSAL STUDIOS – BEST BUY

Otelimizde alınacak açık büfe sabah kahvaltısı sonrası,
Dev bütçeleriyle dünyayı kasıp kavuran, dünyanın en büyük filmlerinin yapımcısı olan Universal Film Studios' ta, zevkle izlediğimiz onlarca filmin setlerine, kamere arkalarına yolculuk yaparken, heyecan ve eğlence dolu roller-coasterlarda kendinizi  bir günlüğüne film yıldızı olarak görmeye hazırlanın. Universal Studios Eğlence parkında geçireceğimiz günün ardından, Dünyanın dev markalarının bulunduğu Amerika'nın en büyük Outlet alışveriş merkezlerinden biri olan Premium Outlet Mall'  da öğrencilerimiz dünya markalarını çok hesaplı olarak alışveriş yapma fırsatı bulacaklar. Alışveriş turumuz süresince alınacak akşam yemeği sonrası, konaklama otelimizde.

7.GÜN – UNIVERSITY OF MIAMI – SOUTH BEACH – DÖNÜŞ

Otelimizde alınacak açık büfe sabah kahvaltısı sonrası, odaların boşaltılması. Hazırlıkların ardından, Miami’ye haraket. Florida eyaletinin en başarılı okullarından birisi olan ve dünyanın en iyi 50 üniversitesi arasında yer alan, 17 binden fazla öğrenciye ev sahipliği yapan University of Miami kampüs tanıtımı. University of Miami gezimizin ardından dünyaca ünlü South Beach’de alacağımız akşam yemeğiyle,  Miami Havalimanı'na transfer. Bilet ve gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından Türk Hava Yolları ve öğretmenlerimiz ile eğlenceli bir yolculuk.

8.GÜN – TÜRKİYE’ YE VARIŞ

Kazanılan deneyimler ve yeni dostlarla birlikte eğlence dolu bir yolculuğun sonunda Türkiye’ye varış ve bir başka eğlenceli organizasyonumuzda buluşmak üzere.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ

1)      Türk Hava Yolları ile İstanbul – Miami ve Miami – İstanbul arası tarifeli uçak biletleri,

2)      Gezi boyunca özel araçlarımız ile şehir içi ve şehirler arası tüm transferler,

3)      Hilton, Sheraton, Marriott ve / veya Intercontinantal (IHG Crowne Plaza, Holiday Inn, vb.) gruplarından birine ait otel konaklamaları,

4)      Açık büfe olarak otelimizde alınacak sabah kahvaltıları,

5)      NASA Uzay üssünde yapılacak eğitimler, deneyler ve grup aktiviteleri,

6)      NASA Laboratuvarlarına yapılacak özel turları,

7)      Her öğrencimiz için bir NASA eğitim sertifikası,

8)      NASA Astronotu ile tanışma, söyleşi ve öğlen yemeği,

9)      University of Miami’ye yapılacak gezi ve kampüs tanıtımı,

10)   Orlando Science Center’a yapılacak gezi ve giriş ücreti,

11)   Outlet ve alışveriş merkezlerine, elektronik marketlere, yapılacak geziler,

12)   Universal Studios ve Disney World eğlence merkezine gün boyu giriş ücreti, sınırsız roller coaster eğlenceleri,

13)   Okulumuza özel olarak hazırlanan gezi tişörtleri,

14)   Panoramik şehir turları,

15)   Rehberlik hizmetleri.

NOT: NASA, NBA Orlando Magic, hava koşulları, rötar, trafik ve / veya güvenlik koşullarını göz önüne alarak, sorumlu öğretmenlerin veya rehberlerimizin öngörü ve görüşleri doğrultusunda günlük programlarda, müze ve ören yerlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

GEZİNİN AMACI:

Öğrencilerimizin dünyaya karşı bakış açılarını geliştirmek ve uygulama yaparak demokrasi ilkesini pekiştirmektir.
​Mun konferanslarında dünya gündeminde bulunan global sorunlara çözüm aranmaktadır.

GEZİMİZE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ

* Okulunuzu Seçiniz