İNGİLTERE

GEZİ ÜCRETİ

GEZİ PROGRAMI

1.GÜN – LONDRA ŞEHİR TURU – MADAME TUSSAUDS

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bilet ve gümrük işlemlerini takiben Türk Havayolları ile Londra’ya hareket. Uçakta alınacak kahvaltı sonrası, Londra’ ya varış. Londra’ya varışımızın ardından panoramik şehir turu. Gerçekleştireceğimiz şehir turunda göreceğimiz yerler arasında: Big Ben, London Eye, Trafalgar Meydanı, Milli Galeri, Parlemanto binası, Hyde Park, Westminister Kilisesi, Buckingham Sarayı, Tower of London, Londra Köprüsü, St. Paul Katedrali, Madame Tussauds ve Sherlock Holmes müzesi turu bulunmaktadır.

2.GÜN – STRATFORD – SHAKESPEARE’İN AYAK İZİNDE

Otelimizde alınacak kahvaltı sonrası, Shakespeare’in doğum yeri olan Stratford şehrine hareket. Shakespeare’in hikayesinin başladığı, doğumundan, evliliğinin 5. yılına kadar yaşamına devam ettiği bu evde Shakespeare’in dünyasına derin bir yolculuğa başlayacağız, ardından anne Marry Aden’nin çiftliği, yazarın eşi Anne Hathaway’ in evi, Hall’s Croft ve Harvard House ile Shakespeare’in yaşantısından izler taşıyan evleri ve eserlerini yazdığı yerleri gözlemleyeceğiz. Shakespeare ‘in hayatını yakından tanıyacağımız Stratford Upon Avon turumuzun ardından, Oxford şehrine hareket. Yapılacak Üniversite ve şehir turunun ardından konaklama otelimizde.

3.GÜN – SHAKESPEARE'S GLOBE – WORKSHOP

Otelimizde alınacak kahvaltı sonrası, 1599 yılında ilk kez inşa edilen, Tokyo, Roma, Dallas, Rust, San Diego ve Arjantin gibi ülke ve şehirlerde de birer benzeri bulunan tarihi Globe Theatre’ da incelemelerde bulunuyoruz. Globe theatre’da yapılacak incelemelerin ardından akşam Globe veya bölgede yer alan farklı bir tarihi tiyatroda, muhteşem bir gösteriyi canlı olarak izliyoruz. Tiyatro gösterisi sonrası konaklama otelimizde.

4.GÜN – BRITISH MUSEUM – OXFORD CADDESİ ALIŞVERİŞ

Otelimizde alınacak kahvaltı sonrası, British Museum gezisi. 1753 yılında inşa edilen, Dünya'nın her yanından getirilen seçkin antik yapıtları ve etnografya koleksiyonlarını kapsayan, eskiçağ yapıtları bölümü; sikkeler ve madalyalar bölümü; baskılar ve çizimler bölümü; günümüzde ayrı bir yapıda bulunan "Museum of Mankind" ("İnsanlık Müzesi") adı verilen etnografi bölümü kapsayan detaylı müze turumuzun ardından Oxford caddesinde yapılacak alışveriş turu. Turumuzun ardından havaalanına transfer, bilet ve gümrük işlemlerinin tamamlanmasının sonra Türk Hava Yolları ve öğretmenlerimiz ile eğlenceli bir yolculuk. Kazanılan deneyimler ve yeni dostlarla birlikte eğlence dolu bir yolculuğun sonunda Türkiye’ye varış ve bir başka eğlenceli organizasyonumuzda buluşmak üzere.

NOT: Globe Theatre’ın tarih ve etkinlik içerikleri, hava koşulları, rötar, trafik ve / veya güvenlik koşullarını göz önüne alarak, sorumlu öğretmenlerin veya rehberlerimizin öngörü ve görüşleri doğrultusunda günlük programlarda, müze ve ören yerlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ

1)     Türk Hava Yolları ile İstanbul – Londra ve Londra – İstanbul arası tarifeli uçak biletleri,

2)     Gezi boyunca özel araçlarımız ile şehir içi ve şehirler arası tüm transferler,

3)     En az 3 – 4 yıldızlı otel konaklamaları,

4)     Otelimizde alınacak sabah kahvaltıları,

5)     Stratford, Oxford ve Londra şehir gezileri,

6)     Britanya Müzesi gezisi,

7)     Madame Tussauds müzesi gezisi,

8)     Sherlock Holmes müzesi gezisi,

9)     Oxford Üniversitesi gezisi,

10)   London Eye ücreti,

11)   Okulumuza özel olarak hazırlanan gezi tişörtleri,

12)   ABD’de 15 yıl süre ile ikamet etmiş, Amerika’da lisans
ve master eğitimi almış, yüksek bilgisayar mühendisleri
nezaretinde rehberlik hizmetleri.

GEZİNİN AMACI

Öğrencilerimizin sanat ve sanatçılarla ilgili sınıf içinde öğrendikleri bilgileri pekiştirmek, okul içi projelerle tüm öğrencilere anlattıkları, eserleriyle tüm insanlığa mal olmuş sanatçıları,  onların yaşadığı yerleri, müzeleri ve tiyatro sahnelerini yerinde görmek ve gözlemlemek.

GEZİMİZE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ

* Okulunuzu Seçiniz