İSPANYA

GEZİ ÜCRETİ

GEZİ PROGRAMI

1.GÜN – BARCELONA - İSPANYA

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde buluşma. Bilet ve gümrük işlemlerini takiben İspanya’ya hareket. Uçakta alınacak sabah kahvaltısı sonrası,
Şehir merkezinde yapılacak kültür ve sanat tarihi turu. Bu turda görebileceğiniz yerler arasında: Barcelona futbol takımının ev sahipliği yaptığı Nou Camp turu,
Endülüs Arenası, Barcelona Limanı, Kristof Kolomb Heykeli (Colon Meydanı), La Sagrada Familia Bazilikası, İspanya ve Catalunya Meydanı, Gaudi'nin evleri (Casa Batllo ve Casa Mila), La Rambla, Port Olimpic bulunmaktadır. Konaklama Barcelona’da otelimizde.

2.GÜN – ZARAGOZA - MADRID

Kahvaltı sonrası, Zaragoza’ ya hareket. Yarım gün süren Zaragoza şehir turu. 2008 yılı Expo organizasyonuna ev sahipliği yapan, Roma’nın ilk İmparatoru Augustos’a ithaf edilinen ismiyle Zaragoza, modern ve antik unsurların bir arada barındırır.
Roma kalıntıları, Endülüs yapıları, Mudejar tarzı (Arap ve İspanyol mimarisinin birleşimi) yapıları, tarihi lonca binası, Ebro Nehri kıyısında uzanan devasa Pilar Katedrali ve tarihle dokulu ara sokaklarıyla keyifli bir gezi bizleri bekliyor. Zaragoza turumuzun ardından, başkent Madrid’e hareket, Madrid’e varış sonrası yapılacak şehir merkezi turumuzun ardından Turumuzun ardından civarda izlenebilecek bir futbol maçı. Konaklama otelimizde.

3.GÜN – MADRİD - TOLEDO

Kahvaltı sonrası, yarım günlük Toledo turu. 1560 senesinde II. Felipe imparatorluğunun başkentini Madrid şehrine taşıyana kadar, o döneminin en önemli kültür, ticaret ve askeri merkezi olan Tajo Nehri'nin çevresinde kıvrılarak koruma altına aldığı, UNESCO’nun Dünya Mirası Listesi'ne koyduğu Toledo da büyüleyici bir tura çıkıyoruz.
Turumuzda görülecek yerler arasına: Büyük Katedral, Santa Maria la Blanca Sinagogu, Zocodover meydanı,Toledo sokakları, hediyelik eşya dükkanları, Toledo işi hediyelik el işi altın takılar ve ünlü Toledo çeliğinden kılıçlar bizi bekliyor. Toledo gezimizin ardından, konaklama Madrid otelimizde.

4.GÜN – MADRİD – İSTANBUL

Sabah kahvaltısının ardından Madrid şehir turu. Bu turda görebileceğimiz yerler arasında Real Madrid’in ev sahipliğini yaptığı Santiago Barnebeu Stadyumu, Kraliyet Sarayı, Plaza Espania, Cervantes Anıtı, Puerta Del Sol Alanı, Alcala Kapısı, Neptün Çeşmesi, Cibeles Çeşmesi bulunmaktadır.
Yarım günlük Madrid turumuzun ardından havaalanına transfer. Bilet ve gümrük işlemlerinden sonra İstanbul’a hareket.
Kazanılan deneyimler ve yeni dostlarla birlikte eğlence dolu bir yolculuğun sonunda Türkiye’ye varış. Bir başka eğlenceli organizasyonumuzda buluşmak üzere.

Ücrete dahil olan hizmetlerimiz

1)    İstanbul – Barcelona, Madrid – İstanbul arası uçak biletleri.

2)    Hava alanından otelimize ve otelimizden tekrar havaalanına kadar gezi boyunca tüm transferler,

3)    Otel konaklamaları (en az 3 yıldızlı) ve sabah kahvaltıları,

4)    Barcelona, Madrid, Zaragoza, Toledo, Segovia şehir gezileri,

5)    Şehir içi ve şehirler arası tüm ulaşımlar,

6)    La Liga futbol maçı bileti,

7)    Santiago Barnebeu ve Nou Camp stadyum gezileri,

8)    Alışveriş merkezlerine, restoran ve marketlere yapılacak geziler,

9)    Gezi dahilinde belirtilen tüm müze ve ören yerlerin ücretleri,

10) Rehberlik hizmetleri

NOT: Futbol Maçı, Hava koşulları, rötar, trafik ve güvenlik koşullarını göz önüne alarak, sorumlu öğretmenlerin veya rehberlerimizin öngörü ve görüşleri doğrultusunda günlük programlarda, müze ve ören yerlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

GEZİNİN AMACI

Bu gezideki amaçlarımız öğrencilerimizin televizyondan izledikleri dünyanın en büyük iki futbol takımın maçları oynadıkları stadları ve takımların tarihçelerini içeren, kazandıkları kupaların sergilendikleri müzelerini gezmek, ülkenin tarihi ve turistlik eserlerini şehirlerini inceleyip okulda öğrenilen bilginin pekişmesi amaçlanmaktadır.

GEZİMİZE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ

* Okulunuzu Seçiniz