GOTHIA

GEZİ ÜCRETİ:

GEZİ PROGRAMI:

KAMPA KATILABİLECEK ÖĞRENCİLER
Turnuvaya 11-18 yaş arası kız-erkek futbol takımları katılabilmektedir.

TURNUVA HAKKINDA BİLGİ:

Orijinal adı “Gothia Cup” olan Gothia Dünya Genç Futbol Kupası, düzenlenen uluslararası geniş katılımlı, sadece çocuk ve gençlerin katıldığı bir futbol organizasyondur. Gothia Cup, 1975 yılından itibaren düzenli olarak her yıl İsveç’in Göteborg şehrinde İsveç Futbol Federasyonu’nun desteği ile yapılmaktadır. Bu sene, 42 yılını kutlayacak olan turnuvada, 100 farklı sahada toplam 4000 maç yapılacak ve 500 hakem görevlendirilecektir.

KONAKLAMA:

Turnuva zamanında İsveç’in Göteborg şehri tam anlamıyla bu turnuva için yaşamaktadır. Turnuvaya bizim gibi yurtdışında katılan takımlar, kendi maçlarının yapılacağı sahaya en yakın okul kampüslerinde ve otellerde konaklamaktadırlar.
Konaklayacağımız otel bölgenin önemli otellerinden olan, “Scandic Mölndal” olacaktır. Öğrencilerimiz odalarda 3-4 kişi kalacaklardır.

BESLENME VE SAĞLIK :

Öğrencilerin tam pansiyon konaklayacağı Gothia Cup’ta yemekler beslenme uzmanlarının belirlediği sporculara uygun menülerden oluşacaktır. Sabah kahvaltıları konakladığımız otelimizde, öğle ve akşam yemekleri ise turnuva restoranında yenecektir. Antrenman – maç sırasında ve sonrasında sıvı kaybını minimuma indirmek amacıyla her antrenmanda sahada yeterli miktarda su bulundurulacaktır. Gothia Cup’ta öğrencilerimize 24 saat hizmet verecek sağlık ekibi bulunmaktadır.

LISEBERG EĞLENCE PARKI:

“Liseberg Eğlence Parkı” İskandinavya’nın en büyük eğlence parkıdır. 1923 yılında kurulmuş ve her yıl yaklaşık 3 milyon ziyaretçisi olan bu parkta öğrencilerimiz antrenmanlar ve maçlar dışında keyifli saatler geçirebileceklerdir.

·         Tam pansiyon konaklama

·         Tüm transferler

·         Lig usulü yapılacak olan turnuva hizmetleri

·         Diğer sportif faaliyetler

·         Geziler

·         24 saat öğrenci gözetimi

·         Vize ve danışmanlığı

·         Kamp CD’si

·         Zorunlu seyahat sigortası

·         Uçak bileti ve Kişisel ihtiyaçlar

GEZİNİN AMACI:

Öğrencilerimizin takım çalışması ve iletişim becerilerini geliştirmek uluslararası turnuva deneyimi kazandırmak ve yabancı dil eğitimine katkı sağlamak amaçlanmaktadır.

GEZİMİZE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ

* Okulunuzu Seçiniz