SCIENCE FESTIVAL

GEZİ ÜCRETİ

GEZİ PROGRAMI

1.GÜN – LONDRA ŞEHİR TURU – MADAME TUSSAUDS

( Broadway Müzikali Gösterisi )

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminalinde bilet ve gümrük işlemlerini takiben Türk Havayolları ile Londra’ya hareket. Uçakta alınacak kahvaltı sonrası, Londra’ya varış.Londra varışın ardından, gerçekleştireceğimiz panoramik şehir turunda göreceğimiz yerler arasında: Big Ben, London Eye, Trafalgar Meydanı, Milli Galeri, Parlemanto binası, Hyde Park, Westminister Kilisesi, Buckingham Sarayı, Tower of London, Londra Köprüsü, St. Paul Katedrali, Madame  Tussauds  müzesi turu bulunmaktadır.Turumuzun ardından dünyaca ünlü Broadway gösterilerinden birisini Londra’da canlı olarak izleme fırsatı bulacağız. Gösteri sonrası konaklama otelimizde.

2.GÜN – UNIVERSITY OF CAMBRIDGE SCIENCE FESTIVAL

Otelimizde alınacak kahvaltı sonrası, Cambridge şehrine hareket. Cambridge Üniversitesinde düzenleyeceğimiz kampüs tanıtım turunun ardından, Cambridge Üniversitesi ve diğer okulların bilim projelerini yakından inceleme fırsatı bulacağız. Öğrencilerimizin matematik, mühendislik, bilim ve teknoloji vizyonlarını en üst seviyeye çıkartacak olan bu organizasyonda, öğrencilerimiz 100’ün üzerinde bilimsel proje ve etkinliği gözlemleyebilecekler.Gözlemlerin tamamlanmasıyla, akşam yemeğimizin ardından konaklama otelimizde.

3.GÜN – UNIVERSITY OF CAMBRIDGE SCIENCE FESTIVAL

Otelimizde alınacak kahvaltı sonrası,Cambridge bilim festivali etkinliklerine katılıyoruz. Etkinliklerin ardından, Cambridge şehrinde keyifli bir tura çıkıyoruz. Great St. Mary’s Church, Grosshopper Clock, Mathematical Bridge, Fitzwilliam Museum turumuzda göreceğimiz yerler arasındadır. Tur sonrası konaklama otelimizde.

4.GÜN – UNIVERSITY OF CAMBRIDGE SCIENCE FESTIVAL

Otelimizde alınacak kahvaltı sonrası,Sunumlar, interaktif simülasyonlar, film gösterileri ve münazaralarla 1000’den fazla görevlinin yer aldığı Cambridge Üniversitesi Bilim Festivalinde öğrencilerimiz bilgi birikimlerini artırırken, öğretmenlerimiz ise bilgilerini güncelleyerek farklı projeleri yerinde inceleme şansı bulacaklar.Cambridge bilim festivali etkinliklerinin ardından düzenleyeceğimiz Cambridge University Botanic Garden turunun ardından havaalanına transfer, bilet ve gümrük işlemlerinin tamamlanmasının sonra Türk Hava Yolları ve öğretmenlerimiz ile eğlenceli bir yolculuk.Kazanılan deneyimler ve yeni dostlarla birlikte eğlence dolu bir yolculuğun sonunda Türkiye’ye varış ve bir başka eğlenceli organizasyonumuzda buluşmak üzere.

ÜCRETE DAHİL OLAN HİZMETLERİMİZ

1)   Türk Hava Yolları ile İstanbul – Londra ve Londra – İstanbul uçak biletleri,

2)   Gezi boyunca özel araçlarımız ile şehir içi ve şehirler arası tüm transferler,

3)   En az 3-4 yıldızlı otel konaklamaları,

4)   Otelimizde alınacak sabah kahvaltıları,

5)   Gezi süresince alınacak öğle ve akşam yemekleri,

6)   Cambridge bilim festivali biletleri, yapılacak eğitimler, deneyler ve grup aktiviteleri,

7)   University of Cambridge kampüs tanıtımı,

8)   Broadway Müzikali Gösterisi

9)   Cambridge ve Londra şehir gezileri,

10) Okulumuza özel olarak hazırlanan gezi tişörtleri,

11) Panoramik şehir turları,

12) ABD’de 15 yıl süre ile ikamet etmiş, Amerika’da lisans ve master eğitimi almış, yüksek bilgisayar mühendisleri nezaretinde rehberlik hizmetleri.

NOT: Cambridge Bilim Festivali tarih ve etkinlik içerikleri, hava koşulları, rötar, trafik ve / veya güvenlik koşullarını göz önüne alarak, sorumlu öğretmenlerin veya rehberlerimizin öngörü ve görüşleri doğrultusunda günlük programlarda, müze ve ören yerlerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir.

GEZİNİN AMACI

Öğrencilerimizin matematik, mühendislik, bilim ve teknoloji vizyonlarını en üst seviyeye çıkartacak olan bu organizasyonda öğrencilerimiz 2 hafta boyunca 250’den fazla bilimsel etkinliğe katılabilecekler.

Sunumlar, interaktif simülasyonlar, film gösterileri ve münazaralarla 1000’den fazla görevlinin yer aldığı bu organizasyonda öğrencilerimiz bilgi birikimlerini artırırken, öğretmenlerimiz ise bilgilerini güncelleyerek farklı projeleri yerinde inceleme şansı bulacaklar.

Cambridge Üniversitesinin öğretim üyelerinin, İngiltere’nin önde gelen bilim ve teknoloji firmalarının katılacağı bu organizasyonda, öğrencilerimiz bilimsel projelerin yanı sıra, Cambridge, York, Notthingham ve Londra şehirlerinde kültür, sanat ve eğlence aktivitelerine katılacaklar.

GEZİMİZE KATILMAK İÇİN AŞAĞIDAKİ FORMU DOLDURUNUZ

* Okulunuzu Seçiniz